• Therese Cleve-Stiansen

    «Jeg er lidenskapelig opptatt av å bevege mennesker fysisk, mentalt og emosjonelt!»

    "

Partner og trener  @Leading Edge

Instruktør @Kunsthøyskolen i Oslo

Therese på Linkedin

Therese på Instagram

Therese startet sin store lidenskap, dans, da hun var 2,5år og var toppidrettsutøver i sportsdans i  mange år med meritter som 13 NM gull, bronse i ungdoms VM, nordisk mester og vinner av flere world ranking konkurranser.

Therese har ledet 7 ulike profiler til å gå langt ut av deres komfortsone og profesjon, gjennom 7 sesonger som profesjonell danser på Skal vi danse. 

Hun har utviklet eget treningskonsept med dans som grunnlag og beveget det norske folk gjennom to sesonger som treningsekspert på God morgen Norge. Therese har brukt sin erfaring fra idretten, TV, og store prestasjoner på scenen i kombinasjon med hennes master i NLP til å utvikle og holde en rekke kurs og konsept innen personlig ledelse. 

I dag er Therese partner i Leading Edge og driver konseptet Movimenti på sitt 14.år der visjonen er å bevege mennesker fysisk, mentalt og emosjonelt gjennom kurs, 1:1 coaching, events og ulike produksjoner på egne sosiale flater.

Therese har vært i styret i organisasjonen ALS Alltid Litt Sterkere siden 2015 hvorav to år som styreleder. De jobber frivillig for å bedre situasjonen for ALS rammede.

Therese er opptatt av å støtte mennesker i å oppnå personlig vekst gjennom å være bevisst sitt verdigrunnlag, sine unike kvaliteter, være nysgjerrig på sin egen utvikling og få et sunt og godt forhold til egne prestasjoner og egen helse. Hun har kurset «Stå støtt i deg selv» som hun holder fysisk gjennom dagssamlinger, nettbasert gjennom 6 moduler og en hybrid løsning. 

Therese har gjennomført mange 1:1coachinger av ledere i mange ulike bransjer som bank, NAV, frisør, hudpleie, regnskapsledere, utøvere, og artister.

Therese jobber også kreativt med koreografi og større sceneshow der hun bruker musikk og dans til å forsterke budskap. Hun er tilknyttet Kunst Høyskolen i Oslo der hun underviser studentene i dans, formidling og det å finne sin unikhet som danser. 

Før Therese etablerte sitt eget selskap i 2007 jobbet hun med salg i bedriftene; Bik Bok, Syversen, Tech data, Esselte og til slutt Georg Jensen som hun var ansvarlig for forhandlere i store deler av landet. 

Therese har hovedansvar for konseptet Movimenti – The Power of Movement i Leading Edge. Mer om dette konseptet finner du ved å trykke på bildet under.